Monday, November 29, 2010

Wedding Ppink...

Alhamdulillah, semalam 28.11.10 aku berkesempatan menghadiri majlis perkahwinan bff ku si Fareha (ppink) dan Fendi walaupun dlm keadaan aku x brape sihat, 5 hari dah selesema & batuk ni x baik2...my mom in law pulak masuk hospital. Anyway, diorang telah selamat dinikahkan lepas asar pd 27.11.10.

Alahai...mcm x caye je member aku yg sorang ni dah kawen. Mula2 dpt tau mmg terkejut beruk la jugak. Bukan ape...sebab x tau bie die bercinta, bertunang...tau2 dah nak kawen..rupe2 nye suami ppink ni bdak uitm gak. Kalau jodoh dah sampai, ko nak ckp ape lg kan....Congratz pink! tp ppink ni tetap same...slamber je...bleh mase berarak masuk ke pelamin die buat peace kat kitorang...kalo org lain dah cover cun abis... sebelum pengantin laki dtg aku dah pesan dah "pink, sopan skit tau..." tp hampeh. pengantin cool =p hahaha...

Pn. Fareha & Pn. Anne...sila abaikan aku yg semakin bulat k.


mcm x cukup korum je...


kelmarin kami suami isteri sakit perut, cirit-birit. nasib baik ok time gi wedding si ppink ni. Balik dr wedding kami ke hospital lak lawat umi. Arini aku xleh bgn pg td...sakitnye badan....terpakse gi klinik, nasib la dpt mc...

kepada fareha & fendi semoga berbahagia, berkekalan ke akhir hayat & beroleh rezeki yg baik. Welcome to the club pink =p


p/s: Pn. Anne, sile berdiet ok. kamu semakin mengembang....oh no.....

2 comments:

  1. cunnye ppink....phewitttt...huhu~ mmg x cukup korum...aku la yg xde tu...huh..frust....

    ReplyDelete