Friday, May 18, 2018

Selamat Hari Guru

Assalamualaikum...

Agak lewat untuk ucapan Selamat Hari Guru... tp xpelah. Untuk semua cikgu-cikgu ku... cikgu-cikgu yang mengajar anak2 ku....TERIMA KASIH! Hanya Allah yang mampu balas jasa kalian. Teruskan usaha mendidik anak bangsa dengan ikhlas dan sabar.

Aku ni sbb nak totally mendidik dan mengajar anak memang payah lah sebab kekangan masa dan tugas. Tugas pejabat dan tugas rumah. Memang mana yang mampu je. Tu yang mmg mengharap cikgu main peranan semasa kat sekolah. Allahu... mmg mencabar. Aku x dpt pulak nak jumpe cikgu hari-hari nak ucap terima kasih. Sebab tu aku gigihkan jugak diri sediakan sedikit hadiah untuk cikgu-cikgu anak-anak aku, supaya cikgu rase dihargai.

Bila amik Hafiy dari sekolah kul 6.10 petang 14hb, Hafiy baru bgtau ade sambutan hari guru kat sekolah agama esok, mak aih.... meloncat mak ko kejap, angkut 3 beradik terjah Jusco. Melilau dgn bebudak mmg xleh pikir la nak oii... sambar je ape yg ade.Ni untuk ustazah & ustaz sekolah agama Hafiy dan teachers Zafry di Little Caliph

Sambutan Hari Guru sekolah kebangsaan dibuat pada 16 Mei, maka mak ko sempai la gi belek2 barang time lunch kat opis 15hb tuh.

Untuk semua cikgu kelas & matapelajaran Hafiy di Sek Kebangsaan.Selamat Hari Guru kepada semua guru yang ikhlas dan sabar mengajar anak bangsa!
Ikhlas dari hati.


No comments:

Post a Comment