Thursday, July 12, 2012

TQ & congratz dear...

Since May, en. hubby have been promoted as senior Geotech Engr...
br nak wish congratz, bertuah punya bini. Hehehe... 
Anyway, i'm happy for u, i'm proud of u... 
Alhamdulillah, syukur... x penah putus rezeki Allah utk kami sekeluarga. 
Penah jugak hubby ckp nak kuar dr company yg die tgh kerja ni, tp aku x bg sbb aku tau banyak benda yg die blajar kat company tu. Aku pon slalu je refer die bab2 geotech ni. 
Aku suh die cedok segala ilmu yg ada dulu, dah rase bleh independent br cari company lain, xyah kejar $$$ sgt la. Rezeki Allah tu kat mana2 ada. Beside motivate him to go for PE... aku? hmmm...if i cannot go for PE, maybe go for Phd. (farhana, sila sedar diri master blom abis lg!)
Owh dulu i sifu die tau, now pon...(bab2 teori lah) but now he teach me a lot via his experiences. we complete each other =p sweet je kan...ahakz...attend kelas master pon together-gether

TQ hubby for dinner treat & perfume & elaun bulanan tuh.. i loike =p & i luv u.
i'm so so so in love with the smell...melayang2...






1 comment:

  1. haa..tanye faiq..ade keje kosong tak opis die?sian lah kat minah yg tengah cari keje ni..kehkeh... anyway..tahniah ayah hafiy!! ;)

    ReplyDelete